Mobvip

EnglishFrenchGermanItalianRomanianRussian
EnglishFrenchGermanItalianRomanianRussian

Despre Mobvip

MobVip este o companie de top care va ofera solutii de calitate in materie de ambalaje industriale, logistica si relocare. Firma a fost infiintata in anul 2001 si este una dintre cele mai profesioniste din piata romaneasca in confectionarea de ambalaje din lemn tratat. Cu toti acesti ani de experienta in spate, ne mandrim cu un nivel foarte ridicat al calitatii: toate produsele de ambalare pe care le veti achizitiona de la noi sunt supuse tratamentelor, controalelor, marcarii si atestarii corespunzatoare legislatiei fotosanitare in vigoare in tara de destinatie.

Ce produse va putem deservi?
Pe langa ambalajele din lemn pe care vi le punem la dispozitie, MobVip exceleaza si in alte cateva domenii conexe legate de prelucrarea lemnului:
– producerea, reconditionarea si comercializarea de paleti si europaleti
– amarari si ancorari ale marfurilor de mare tonaj

Garantii in producerea ambalajelor din lemn
In materie de producere si comercializare de ambalaje din lemn, MobVip va ofera garantia conformitatii cu cele mai recente standarde impuse de Organizatia Mondiala a Comertului. Astfel, toate ambalajele din lemn produse de MobVip sunt supuse tratamentelor termice in conformitate cu standardul ISPM 15. Acest lucru garanteaza ca nu veti intampina neplaceri in punctele vamale ce pot fi cauzate de folosirea unor ambalaje necorespunzatoare.

Planuri de viitor

Dorim sa ne numaram in continuare in randul celor mai performante firme din Romania pe aceste segmente de piata. Pentru a face acest lucru, avem 3 obiective principale pe care dorim sa le urmam:

1. MobVip isi propune sa isi deserveasca toti clientii cu produse de cea mai inalta calitate, mereu in conformitate cu ultimele standarde europene. Astfel, prioritatea numarul 1 o va reprezenta continua imbunatatire a calitatii produselor si serviciilor oferite tuturor clientilor nostri.

2. In cel de-al doilea rand, MobVip doreste sa creasca numarul liniilor de productie si sa mareasca numarul de servicii si produse oferite, pastrand acelasi nivel ridicat al calitatii in toate domeniile de activitate in care activeaza.

3. Nu in ultimul rand, ne propunem sa marim cifra de afaceri si numarul de clienti, atat pe plan national cat si international. Suntem increzatori ca acest lucru se va realiza in mod inevitabil in momentul in care cele doua obiective de mai sus sunt atinse.    

Call Now Button